O NAMA

Green Energy 360 je kompanija posvećena procesu energetske transformacije primenom solarne energije. Usmereni smo ka istraživanju i razvoju, proizvodnji i marketingu osnovnih solarnih proizvoda.

Povećanjem interesovanja za obnovljive izvore energije širom sveta, interesovanje za solarne elektrane je isto tako poraslo neverovatnom brzinom. Sposobnost sunca da napaja ceo dom ili poslovni prostor veliki je ekološki plus i odlična upotreba resursa koji imamo na raspolaganju mnogo sati svakog dana.

To jeste jedna od najvažnijih tema naše generacije. Fokusirani smo na doprinos ciljevima solarne tranzicije. Puštamo u rad prizemne i krovne projekte za poslovne subjekte.

Green Energy 360 Kreativni tim, vrhunskih stručnjaka iz svoje ekspertize, na čelu sa nekim od najboljih inženjera elektrotehnike, okrenut je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja solarnih sistema za distributivnu proizvodnju, napajanje i dinamično upravljanje električnom energijom, kao i sistema punjača za elektroautomobile. Saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava nam kontinuiran rast i poslovni uspeh. Osim distribucije kvalitetnih komponenata najboljih svetskih proizvođača, po potrebi pružamo sveobuhvatne usluge u ovoj oblasti.

Misija

greenEnergy-onama-icon

GREEN ENERGY 360 nastoji da bude kompanija koja daje pravi doprinos primeni najsavremenijih tehnoloških rešenja u sledećim oblastima:

Projektovanje, isporuka i montaža solarnih elektrana, pratećih komponenti.

VIZIJA

greenEnergy-onama-icon

GREEN ENERGY 360 teži da bude organizovana, fleksibilna, efikasna i profitabilna kompanija, koja obezbeđuje zadovoljstvo korisnika i zaposlenih.

Od rezultata takvog rada, očekujemo obezbeđivanje uslova za razvoj, koji, pored ostalog, podrazumeva primenu savremene tehnologije, proširenje delokruga, obezbeđivanje odgovarajućih resursa, znanja i visok standard svog osoblja, a time i motivisanost za postizanje vrhunskih rezultata.

CILJ

greenEnergy-onama-icon

Nastojimo da postanemo i ostanemo lideri u kreiranju, projektovanju i uvođenju najkvalitetnijih inženjerskih i procesnih rešenja iz predmetne oblasti i unapredimo ukupno poslovanje naše kompanije.

Naši partneri

K2-Logo
sungrow
solar-edge
staubli
seapton
eurener