Konstrukcije

Naš tim obezbeđuje strukturne sertifikate za širok spektar sistema konstrukcija.

Naš partner K2 Systems isporučuje najkvalitetnije konstrukcijske sisteme. Uz mnoštvo sofisticiranih inovacija i sa dubinskim fokusom u izradi proizvoda, K2 Systems je inženjerski lider za sve potrebe u montažnom sistemu. Proverenim rešenjima, vrhunskim kvalitetom proizvoda i inovativnim dizajnom, predvode tržište sa više od 20 GW instaliranih u 130 zemalja širom sveta.

Konstrukcije za kose krovove

Kada je reč o kosim krovovima, u praksi se susrećemo sa beskrajnim varijacijama izgradnje. Veliki broj krovnih oblika i nagiba čine postavljanje sistema solarnih panela izazovnim. S obzirom na širok asortiman i dinamičnu modularnu strukturu naših sistema za montažu, u mogućnosti smo da postavimo solarne panele na skoro svaki nagib krova. Metalni krovni nosači solarnih panela pogodni su za pokrivanje različitih tipova krovova što čini instalaciju praktičnijom, i pouzdanijom.

Sve naše konstrukcije za kose krovove veoma su izdržljive, lake za instalaciju i dolaze sa impresivnim kapacitetima opterećenja. Sistemi su u potpunosti usklađeni sa međunarodnim standardima za kišu, vetar i opterećenje snegom, što ih čini pogodnim za širok spektar klimatskih uslova.

Konstrukcije za ravne krovove

Imamo iskustvo i proizvode za bilo koji solarni projekat za montažu na ravnom krovu.

Balastni krovni nosači se primenjuju na različite vrste projekata ravnih krovova. Glavne komponente su napravljene od toplo pocinkovanog čelika, sa dobrim performansama čvrstoće strukture, stabilnosti i antikorozivnih svojstava, kompatibilne sa različitim solarnim modulima.

Naše solarne instalacije za ravne krovove mogu da se montiraju ravno ili da im se prilagodi nagib. Balastni nosači se lako postavljaju i ne oštećuju krov. Patentirani dizajn strukture garantuje brzu instalaciju i uštedu troškova izgradnje.

Prednosti solarnih panela postavljenih na krov

01

Nešto niža cena montaže

02

Ne zauzima se zemljište ili dvorišni prostor

03

Smanjena mogućnost pristupa neželjenih posetilaca

04

Zahtevaju manje nosača i manje instalacije

05

Koristi se inače neiskorišćen prostor

06

Paneli štite krov od vremenskih uticaja

07

Nisu potrebne dodatne dozvole za montažu

Konstrukcije za montažu na zemlji

Pored različitih tipova krovova, solarni paneli mogu da se instaliraju na još mnogo različitih vrsta površina. Na dovoljno velikom delu zemljišta koji nije prekriven senkama drveća ili građevinskih objekata, solarni paneli postavljeni na zemlju mogu da budu odlična opcija.

Pomoću naših konstrukcija za montažu na zemlji, solarni paneli se postavljaju pod idealnim nagibom i orijentacijom za maksimalnu eksploataciju sunčeve svetlosti.

Paneli postavljeni na zemlju takođe rade na nižoj temperaturi od krovnih, što može da donese značajnu prednost u efikasnosti.

Prednosti solarnih panela koji se montiraju na zemlju

01

Jednostavan pristup i olakšano održavanje i čišćenje

02

Mogu da se postave pod idealnim uglom

03

Imaju snažnije nosače

04

Nema bušenja krova

05

Nisu ograničeni površinom krova

06

Veća produktivnost po panelu

SLEDEĆA STRANICA

O nama

Posvećeni smo procesu energetske transformacije primenom solarne energije. Nudimo poverenje, garanciju i pouzdanost za sve projekte naših klijenata.